فهرست غذاهای اتریشی
شنیتسل گوشت گوساله
شاید معروفترین خوراک وین این غذا باشد. شنیتسل وینی (Wiener Schnitzel) به طور سنتی از گوشت گوساله تهیه میشود اما اغلب میتوان گونههایی از این غذای تهیه شده با گوشت حیوانات اهلی همچون مرغ و بوقلمون را هم مشاهده کرد ولی خوشمزهترین نوع آن با همان گوشت گوساله است. حتماً این غذا را با سالاد سیبزمینی و ژله انگور قرمز سفارش دهید. همراهی این غذا با سیبزمینی سرخ کرده و کچاپ توصیه نمیشود! شنیتسل گوشت گوساله در منوی غذای تمام رستورانهای کشور اتریش به چشم میخورد اما اگر میخواهید آن را در بهترین رستورانهای وین امتحان کنید ما به شما رستورانهای گرونشْپان (Grünspan) و فیگل مولر (Figlmüller) را پیشنهاد میکنیم.
این غذا تنوع پخت زیادی دارد، برای مثال شنیتسل در خمیر کورن فلکس و کوردون بلوی فرانسوی از این نمونهها هستند. اگر میخواهید یک ماجراجویی برای صرف کوردون بلو داشته باشید، شاید بد نباشد در کونکوردیا شلوسل (Concordia Schlössl) میزی رزرو کنید؛ رستورانی با تمام گونههای این غذا که دستور پخت خلاقانهای را ارائه میدهد.
کوفته سیب زمینی اتریشی
این کوفته از غذاهای قدیمی و سنتی کشور اتریش بوده که به دو شکل شیرین و مرزه دار تهیه و سرو میشود. توجه داشته باشید که افراد میتوانند با توجه به ذائقه خود یکی از انواع این کوفته را انتخاب کرده و آن را سفارش دهند که البته ما پیشنهاد میکنیم تا از هر دو انواع این کوفته سیب زمینی میل کنید و به لذیذ بودن هر کدام از آنها پی ببرید.
اشپتزله اتریشی
اگر به دنبال یکی از متفاوتترین و خاصترین غذا های اتریش هستید میتوانید اشپتزله را در اولویتهای سفارشی خود قرار داده و در اولین فرصت به دست آمده در یکی از بهترین رستورانهای این کشور این غذا را میل کنید. همچنین توجه داشته باشید که این غذا به همراه پنیر و پیاز بسیار زیادی تهیه و طبخ میشود که در زمانها قدیم نیز این غذا یکی از غذاهای سلطنتی بوده و امروزه میتوانید در کوچکترین رستورانهای این کشور نیز شاهد سرو آن باشید.