غذاهای آلمانی بسیار خوشمزه و سرشار از مواد غذایی غنی هستند و تا دلتان بخواهد تنوع دارند. اغلب مواد اولیه این غذاها را به راحتی می توان در فروشگاه های محلی تهیه کرد. آلمانی ها بر اساس سنت های دیرینه ای که دارند، سبک غذا خوردن شان با دیگر کشور ها متفاوت است. به دلیل اینکه عمده تکیه آنها روی تولید محصولات کشاورزی بوده است، کم پیش می آید که در بین غذاهای محبوب و معروف شان موردی شبیه فست فود ها و غذاهای فرآوری شده پیدا کنید. بسیاری از مردم دنیا، کشور آلمان را با سوسیس، آبجو و کلم ترش و البته سیب زمینی به خاطر می آورند،؛ باید خاطر نشان کرد که غذاهای آلمانی فراتر از این اقلام غذایی هستند.
یادگیری غذاهای معروف آلمانی، نام آنها و حتی دستور پخت شان به شما کمک می کند تا بیشتر و بهتر با فرهنگ مردم این کشور عجین شوید. اگر دوست دارید در مورد بهترین غذاهای آلمانی اطلاعات کسب کنید، حتما ادامه این مطلب را مطالعه نمایید.
1- Königsberger klopse، از بهترین غذاهای آلمانی
یکی از بهترین غذای آلمانی، Königsberger klopse است. این غذای خوش طعم برگرفته از کونیگسبرگ پایتخت پروس شرقی (که در حال حاضر در روسیه واقع شده است) می باشد. مواد ترکیب شده در این غذای سالم و خوشمزه شامل گوشت چرخ شده، پیاز، تخم مرغ، فلفل و مابقی ادویه های ضروری است. یکی از ارکان اصلی این غذا آب لیمو و سسِ کپر است که به طعم آن ظرافت فوقالعاده ای می بخشد.
در کشور آلمان بسیاری از مقامات و افراد بلند پایه از این غذا به عنوان کوفته های آبپز یا dish kochklopse یاد می کنند. دلیل اینکه هیچ اشاره ای به نامِ دومِ این غذا نمی شود این است که آلمانی ها علاقه ندارند نامی که توسط اتحاد جماهیر شوروی به این غذا نسبت داده شد را رواج دهند. اگر به برلین یا براندنبورگ سفر کردید حتما یک بشقاب königsberger klopse سفارش دهید و طعمش را بچشید.
غذای آلمانی Maultaschen
Maultaschen یکی از محبوبترین و بهترین غذا های آلمانی است که بیشتر در ناحیه Swabian یا Schwaben از کشور یافت میشود. این مورد از بین سایر غذاهای آلمانی شبیه راویولی است اما سایز بزرگتری دارد. نام دیگر این غذا را راویولی به سبک آلمانی گذاشته اند. این غذا با ترکیبی منحصربهفرد از گوشت قرمز برشتهشده، خرده نان، پیاز و اسفناج پُر و ادویههای خاص درون یک برگ بزرگ از خمیر تهیه میشود. اندازه خمیر های این غذا معمولا بزرگتر از کف دست نیست. مولتاشن ها سپس در آب جوش پخته میشوند و به عنوان یک غذای سنتی آلمانی معروف هستند. طعم بینظیر این غذا و ترکیبی عالی از مزهها و ادویهها، آن را به یک انتخاب اصیل و لذیذ برای علاقهمندان به غذاهای آلمانی تبدیل کرده است.
با پخت و ارائه Maultaschen، شما میتوانید از تجربهای فراموشنشدنی از غذاهای بیمعروف آلمانی لذت ببرید.چاشنی این غذا سبزی معطر جعفری، نمک و فلفل است. روی خمیر های سرخ شده داخل بشقاب به عنوان سس، آب گوشت ریخته می شود. شما می توانید در هر رستورانی که بخواهید Maultaschen سفارش دهید.
Labskaus از غذاهای معروف آلمانی
یکی از غذاهای معروف آلمانی از نوع دریایی Labskaus است. اگرچه ممکن است وقتی به تصویرش نگاه می کنید چنگی به دل تان نزند و از نظرتان جذاب نباشد اما طعم آن باعث میشود عاشقش بشوید. این غذا، نمادی از سنت های دریانوردی در شمال آلمان است. ترکیبات این غذای خوش طعم را گوشت گاو نمکی شده، پیاز، سیب زمینی و ترشی چغندر تشکیل می دهد. تمامی این ترکیبات مانند له می شوند تا به فرنی تبدیل شوند. سپس با ترشی یا خیار شور سرو می شوند. این مدل غذا بین دریانوردان آلمانی در قرن 18 و 19 محبوب بود، چرا که اکثر آذوقه های موجود در کشتی ها به واسطه نمکسود کردن، نگهداری می شد. در شهرهای هامبورگ، کیل و برمن این غذا بیشتر از سایر نقاط آلمان سرو می شود.
یک عدد سوسیس گوشت لطفا یا Eine Bratwurst, bitte!
هیچ شخص آلمانی را نمی توانید پیدا کنید که بدون سوسیس زندگی کند. سوسیس ها در آلمان به شکل های مختلفی درست می شوند. برخی ها نوع ِدودی آن ها را دوست دارند، برخی دیگر ترجیح می دهند سوسیس را آبپز کنند و عده ای هم هستند که نوع ِسرخ شده آن را می پسندند. سوسیس های سرخ شده یا برتورست (Bratwurst) یکی از بهترین غذاهای خیابانی آلمان هستند. اگر به آلمان سفر کردید حتما یکی از 40 نوع سوسیس ِسرخ شده آلمانی را که روی باربیکیو یا ماهی تابه سرخ شده اند، امتحان کنید. از جمله رایج ترین برتورست ها در آلمان شامل موارد زیر می باشند.
- Bratwurst که با مرزنجوش تهیه می شود.
- Nürnberger rost bratwurst که اندازه کوچکی دارد.
- Thüringer rost bratwurst که بسیار تند است.
اشپتزله، غذای محلی آلمان
غذای آلمانی “Spätzle” یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی در آلمان است که از دوران قرون وسطی ریشهدارد. این غذا از ترکیب آرد، تخممرغ، شیر و نمک تهیه میشود. این غذا به صورت رشتههای کوچک و نیمه استوانهای درست میشود. آسانترین روش برای تهیه آن استفاده از دستگاه خاص Spätzle Press است که در خانه بسیاری از آلمانی ها یافت می شود.
پس از پخت و آماده شدن، اشپتزل را با کره یا روغن سرخ شده سرو می کنند و معمولاً به همراه سسهای مختلف از جمله سس قارچ یا سس قرمز تزئین میشود. این غذا بهطور خاص در مناطق جنوب آلمان مثل ایالت بادن-وورتمبرگ و دیگر شهرهای جنوبی معروف است و به عنوان یک جزء مهم از فرهنگ آشپزی آلمانی شناخته میشود.
اگر به دنبال تجربه چیزی متفاوت و خوشمزه هستید، Spätzle یک گزینه عالی است که به شما لذت و راحتی خواهد بخشید.